Lay out all the ingredients for the filling. Rinse fresh currants, place in a colander, and let the water drain. Preheat the oven to 180C in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте свежую смородину, откиньте на дуршлаг, дайте воде стечь. Заранее разогрейте духовку до 180C.
Mix cottage cheese with egg and sweetener until smooth.
Творог смешайте с яйцом, сахарозаменителем до однородности.
Separately, beat kefir with the second egg and sugar substitute.
Отдельно взбейте кефир со вторым яйцом и заменителем сахара.
Cut the pita bread into wide ribbons about 15 cm. Place the curd mixture at the beginning of each ribbon.
Лаваш нарежьте широкими лентами около 15 см. В начало каждой ленты выложите творожную смесь.
Roll the ribbons into tubes.
Скрутите ленты в трубочки.
Place the tubes with cottage cheese in the mold in a circle, starting from the edges. Fill the tubes with the kefir mixture and leave for 10-15 minutes to soak.
Трубочки с творогом выложите в форму по кругу, начиная с краев. Залейте трубочки смесью из кефира, оставьте на 10-15 минут для пропитки.
Bake in the oven at 180 degrees for 30 minutes. Cool in pan. Bon appetit.
Выпекайте в духовке при 180 градусах 30 минут. Охладите в форме. Приятного аппетита.
Pour glaze over the snail or sprinkle with powdered sugar.
Полейте улитку глазурью или посыпьте сахарной пудрой.