Lay out all the ingredients for the filling. Rinse fresh currants, place in a colander, and let the water drain. Preheat the oven to 200 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте свежую смородину, откиньте на дуршлаг, дайте воде стечь. Заранее разогрейте духовку до температуры 200 градусов.
Roll out the dough into a square. Brush the dough with a thin layer of mascarpone, spread the currants evenly on top, leaving 1 cm free around the edges.
Раскатайте тесто в квадрат. Смажьте тесто тонким слоем маскарпоне, равномерно распределите сверху ягоды смородины, оставив по краям 1 см свободным.
Roll the dough into a roll and cut into 8 pieces.
Скатайте тесто в рулет и нарежьте на 8 кусочков.
Place the snail cakes on a baking sheet. Bake in a hot oven for about 15 minutes.
Разложите пирожные-улитки на противне. Запекайте в горячей духовке в течение примерно 15 минут.
Remove the snails from the oven and let them cool slightly. Bon appetit.
Выньте улитки из духовки и дайте им немного остыть. Приятного аппетита.
Sprinkle the top of the snails with powdered sugar.
Посыпьте улитки сверху сахарной пудрой.