Rinse or defrost mushrooms if using frozen. Rinse and remove bones from fish.
Промойте или разморозьте грибы, если вы используете замороженный продукт. Промойте и удалите кости из рыбы.
Peel and finely chop the onion.
Очистите и мелко нарежьте репчатый лук.
Heat a frying pan and add vegetable oil. Fry the pike perch fillet over medium heat until done, 3-5 minutes on each side.
Разогрейте сковороду и добавьте растительное масло. Обжарьте филе судака на среднем огне до готовности в течение 3-5 минут с каждой стороны.
Fry mushrooms and chopped onions in a frying pan with vegetable oil, add salt and pepper to taste. The dish is ready!
Поджарьте грибы и нарезанный репчатый лук на сковороде с добавлением растительного масла, добавьте соль и перец по вкусу. Блюдо готово!
Place the fried pike perch fillet and porcini mushrooms with onions on a serving plate, garnish with cherry tomatoes and fresh herbs. Bon appetit!
Выложите обжаренное филе судака и белые грибы с луком на порционную тарелку, украсьте помидорами черри и свежей зеленью. Приятного аппетита!