Rinse or defrost mushrooms if using frozen. Rinse and remove bones from fish. Wash and chop the parsley, peel and finely chop the onion. Grate the cheese on a coarse grater. Turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Промойте или разморозьте грибы, если вы используете замороженный продукт. Промойте и удалите кости из рыбы. Помойте и измельчите петрушку, очистите и мелко нарежьте репчатый лук. Натрите сыр на крупной терке. Включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Cut the pike perch into medium-sized pieces.
Нарежьте судака на кусочки среднего размера.
Mix sour cream, cheese and parsley until smooth.
Смешайте сметану, сыр и петрушку до однородности.
Fry mushrooms and chopped onions in a frying pan with vegetable oil, add salt and pepper to taste.
Поджарьте грибы и нарезанный репчатый лук на сковороде с добавлением растительного масла, добавьте соль и перец по вкусу.
Place fish pieces in a baking dish; place a layer of mushrooms and onions on the fish.
Выложите в форму для запекания кусочки рыбы, на рыбу выложите слой из грибов и лука.
Place a layer of sour cream, cheese and parsley on the mushrooms.
Выложите на грибы слой из сметаны с сыром и петрушкой.
Bake pike perch with porcini mushrooms for 30-35 minutes. Garnish portions with cherry tomatoes and fresh herbs. Bon appetit!
Запекайте судака с белыми грибами в течение 30-35 минут. Украсьте порции помидорками черри и свежей зеленью. Приятного аппетита!