Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the pike perch fillet and greens well. Wash the lemon. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства. Хорошо промойте филе судака и зелень. Помойте лимон. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Place the pike perch fillet in a baking dish, after greasing the bottom with vegetable oil.
В форму для запекания выложите филе судака, предварительно смазав дно растительным маслом.
Brush the surface of the fish with vegetable oil, add salt and ground black pepper to taste.
Смажьте поверхность рыбы растительным маслом, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу.
Leave the fish for 15 minutes to soak in the oil and spices.
Оставьте рыбу на 15 минут, чтобы она пропиталась маслом и специями.
Bake pike perch fillet in an oven preheated to 180 C for 20 minutes. After this, remove the pan from the oven and leave the fish for 5 minutes at room temperature. Ready!
Запекайте филе судака в разогретой до 180 С духовке в течение 20 минут. После этого достаньте форму из духовки и оставьте рыбу на 5 минут в комнатной температуре. Готово!
Place the pike perch fillet on a nice plate. Garnish the dish with lemon slices and pour over soy sauce for a beautiful presentation. Bon appetit!
Выложите филе судака на красивую тарелку. Украсьте блюдо дольками лимона и полейте соевым соусом для красивой подачи к столу.Приятного аппетита!