Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the rice.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис промойте.
Boil the rice. To do this, fill it with 500 ml of water, add salt to taste and put on fire. Bring water to a boil and reduce heat. Cook the cereal for 20-25 minutes.
Отварите рис. Для этого залейте его 500 мл воды, посолите по вкусу и поставьте на огонь. Доведите воду до кипения и убавьте огонь. Варите крупу в течение 20-25 минут.
While the rice is cooking, prepare the other ingredients. Finely chop the greens, onions and eggs. Mash the sardine with your hands.
Пока варится рис, подготовьте другие ингредиенты. Мелко нарежьте зелень, репчатый лук и яйца. Сардину разомните руками.
Place sardines, eggs, onions, boiled rice, herbs and mayonnaise in a salad bowl. Salt and pepper to taste.
В салатницу выложите сардину, яйца, репчатый лук, отварной рис, зелень и майонез. Посолите и поперчите по вкусу.
Mix the salad thoroughly.
Тщательно перемешайте салат.
Serve the finished salad to the table, garnished with green onions and spices.
Подавайте готовый салат к столу, украсив зеленым луком и специями.