Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the beef in advance with salt and finely chop.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Говядину заранее отварите с солью и мелко нарежьте.
Boil the rice. To do this, rinse it, put it in a pan and fill it with water. Place the pan on the stove and bring the water to a boil. Then reduce the heat and cook for 15-20 minutes until tender.
Отварите рис. Для этого промойте его, выложите в кастрюлю и залейте водой. Поставьте кастрюлю на плиту и доведите воду до кипения. Затем убавьте огонь и варите 15-20 минут до готовности.
Cool the rice and form it into balls and then into flat cakes.
Остудите рис и сформируйте из него шарики, а затем лепешки.
Place some of the meat in the middle of the flatbread.
В середину лепешки выложите часть мяса.
Cover the meat with the second tortilla.
Накройте мясо второй лепешкой.
Form the tortillas into a triangle and secure it with a sheet of nori.
Сформируйте из лепешек треугольник и скрепите его листом нори.
Serve onigiri with ginger, wasabi and soy sauce. The dish can also be decorated with sesame seeds.
Подавайте онигири с имбирем, васаби и соевым соусом. Блюдо также можно украсить кунжутом.