Rinse the meat well under cold water. Peel onions, carrots and garlic.
Мясо хорошо промыть под холодной водой. Лук, морковь и чеснок очистить.
Pour water into a saucepan and put on fire. As the water boils, add salt and add meat, onions and carrots. Do not forget to skim off the foam, the transparency of the broth depends on this.
В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь. Как вода закипит посолите и опустите мясо, лук и морковь. Не забывайте снимать пенку, от этого зависит прозрачность бульона.
Cook the meat for 5-6 hours. Half an hour before the end of cooking, add bay leaves and peppercorns to the broth. As the meat begins to pull away from the bone, turn off the jellied meat, remove the meat and divide it into fibers. We no longer need onions and carrots (they add color to our broth). If desired, you can cut flowers out of carrots and add them to the dish.
Варите мясо 5-6 часов. За полчаса до окончания варки добавьте к бульону лавровый лист и горошки перца. Как мясо начнет отходить от кости, выключите холодец, Мясо достаньте и разделите на волокна. Лук и морковь нам больше не понадобятся (они придают цвет нашему бульону). По желанию из моркови можете вырезать цветочки и добавить в блюдо.
Finely chop the garlic into cubes. Strain the broth through a sieve.
Чеснок мелко порежьте на кубики. Бульон процедите через сито.
Place the chopped meat and garlic in the prepared pans and pour in the broth. Place in the refrigerator until completely frozen.
Поместите порезанное мясо и чеснок в приготовленные формы и залейте бульоном. Уберите в холодильник до полного застывания.