Clean the pike perch from films and bones, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the tomato, cilantro and basil. Peel the carrots and red onion.
Очистите судака от пленок и костей, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте помидор, кинзу и базилик. Очистите морковь и красный лук.
Cut the carrots, red onion and tomato into small cubes. Coarsely chop the cilantro.
Нарежьте морковь, красный лук и помидор небольшими кубиками. Кинзу крупно порубите.
Turn the multicooker to “Frying” mode and heat the vegetable oil. Fry the pike perch for 15 minutes on both sides until cooked through. Salt and pepper the fish to taste. Temporarily place the finished pike perch on a plate and cover it to keep it warm.
Включите мультиварку в режим «Жарка» и разогрейте растительное масло. Обжарьте судака в течение 15 минут с обеих сторон до готовности. Посолите и поперчите рыбу по вкусу. Готового судака переложите на время в тарелку, накройте его, чтобы он не остыл.
Add a little more oil to the multicooker bowl. Fry the onions and carrots for 5 minutes until golden brown. Add tomatoes, cilantro, tomato paste, dried garlic, salt and black pepper. Stir, pour in a little water (about a third of a glass) and turn on the “Stew” program. Simmer the vegetables covered for 15 minutes.
Добавьте еще немного масла в чашу мультиварки. Обжарьте лук и морковь в течение 5 минут до золотистого цвета. Добавьте помидоры, кинзу, томатную пасту, сушеный чеснок, соль и черный перец. Перемешайте, влейте немного воды (примерно, треть стакана) и включите программу «Тушение». Тушите овощи под крышкой в течение 15 минут.
Place the pike perch and steamed vegetables on a plate. Garnish the dish with basil leaves and ground black pepper. Bon appetit!
Выложите судака и тушеные овощи на тарелку. Украсьте блюдо листьями базилика и черным молотым перцем. Приятного аппетита!
Serve with young or canned green peas.
Подайте к блюду молодой или консервированный зеленый горошек.