Clean the pike perch fillet from films and bones, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the tomato, bell pepper and celery stalks. Peel the carrots and potatoes. If you wish, you can add onions to the dish.
Очистите филе судака от пленочек и костей, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте помидор, болгарский перец и стебли сельдерея. Морковь и картофель очистите. По желанию вы можете добавить в блюдо еще репчатый лук.
Cut the pike perch fillet into large 1.5 cm cubes. Cut the potatoes, celery and carrots into large strips, and the tomatoes into thin slices.
Нарежьте филе судака крупными кубиками размером 1,5 см. Картофель, сельдерей и морковь нарежьте крупной соломкой, а помидоры — тонкими дольками.
Place all ingredients in the multicooker bowl. Add salt and ground black pepper.
Выложите все ингредиенты в чашу мультиварки. Добавьте соль и черный молотый перец.
Fill everything with clean water until it almost covers the ingredients. Close the lid of the multicooker and set the “Stewing” or “Cooking” program, time - 30 minutes. Stir the finished dish and adjust to taste, adding more salt.
Залейте все чистой водой, так чтобы она почти покрывала ингредиенты. Закройте крышку мультиварки и выставите программу «Тушение» или «Варка», время — 30 минут. Готовое блюдо перемешайте и доведите до вкуса, добавив еще соли.
Place the pike perch with vegetables on plates and garnish with chopped fresh parsley. Bon appetit!
Разложите судака с овощами по тарелкам и украсьте рубленой свежей петрушкой. Приятного аппетита!
Serve the dish with fresh Borodinsky or black bread.
Подайте к блюду свежий бородинский или черный хлеб.