Sift the flour through a fine sieve, grate the cheese on a fine grater. Wash the basil and separate the leaves from the stem. Preheat oven to 220°C.
Просейте муку через мелкое сито, натрите сыр на мелкой терке. Промойте базилик и отделите листья от стебля. Разогрейте духовку до 220°C.
Prepare the dough: combine flour with salt and mix. Add egg, butter, milk and knead until elastic. Place the dough in a deep bowl, cover with cling film and leave warm for 10 minutes.
Приготовьте тесто: соедините муку с солью и перемешайте. Добавьте яйцо, масло, молоко и вымесите до эластичности. Поместите тесто в глубокую посуду, накройте пищевой пленкой и оставьте в тепле на 10 минут.
Assemble the pizza: roll out the dough into a round shape, place it on a baking sheet, brush with tomato paste and spread the cheese evenly.
Соберите пиццу: раскатайте из теста круглую лепешку, выложите ее на противень, смажьте томатной пастой и равномерно распределите сыр.
Sprinkle the finished pizza with basil leaves, oregano and serve.
Готовую пиццу посыпьте листьями базилика, орегано и подавайте.