Prepare the necessary ingredients, defrost the dough, peel the sausages.
Приготовьте необходимые ингредиенты, тесто разморозьте, сосиски очистите.
Cut the sausages into small cubes, grate the cheese on a coarse grater.
Сосиски порежьте на мелкие кубики, сыр потрите на крупной терке.
Roll out the defrosted dough into a layer 2-3 mm thick. Top with grated cheese and sausage. Roll the dough into a roll, securing the edges well.
Размороженное тесто раскатайте в пласт толщиной 2-3 мм. Сверху положите тертый сыр и колбасу. Скрутите тесто в рулет, хорошо закрепив края.
Beat the egg in a bowl with a fork. Brush the top of the roll with egg, sprinkle with sesame seeds and cut into small pieces. If you like fluffier buns, then the thickness of one piece is 3-4 cm.
Сбейте яйцо в миске вилкой. Сверху смажьте рулет яйцом, присыпьте кунжутом и порежьте на небольшие кусочки. Если вы любите более пышные булочки, то толщина одного кусочка 3-4 см.
Preheat the oven to 180 degrees. Place parchment paper on the bottom of the pan and place the rolls. Press down lightly on top.
Разогрейте духовку до 180 градусов. На дно формы положите пергаментную бумагу и выложите рулетики. Слегка придавите сверху.
Once the oven is hot, place the baking sheet in the oven and bake until golden brown. Baking time depends on your oven and is approximately 30 minutes. Check the rolls for doneness with a toothpick.
Как только духовка разогреется поместите противень в духовку и выпекайте до получения золотистой корочки. Время выпекания зависит от вашей духовки и составляет примерно 30 минут. Проверьте рулетики на готовность зубочисткой.