Prepare the required amount of ingredients. Clean the sausages. Defrost the dough.
Приготовьте необходимое количество ингредиентов. Сосиски очистите. Тесто разморозьте.
Roll out the defrosted dough a little. It is better to roll out puff pastry in one direction. Cut into strips.
Размороженное тесто немного раскатайте. Раскатывать слоеное тесто лучше в одну сторону. Разрежьте на полоски.
Cut the sausages in half and brush each strip with mayonnaise. And arrange the sausages into strips.
Сосиски разрежьте пополам и смажьте каждую полоску майонезом. И разложите сосиски по полоскам.
Roll the strips into a snail shape and seal carefully. Grease the mold with oil and place the snail in the mold. Separate the yolk from the white, beat with a fork. Brush the snail and sprinkle with sesame seeds.
Сверните, полоски в улитку и тщательно запечатаете. Форму смажьте маслом и поместите улитку в форму. Желток отделите от белка, взбейте вилкой. Смажьте улитку и присыпьте кунжутом.
Preheat the oven to 180 degrees and bake until golden brown. Within 30 minutes.
Духовку разогрейте до 180 градусов и выпекайте до золотистой корочки. В течение 30 минут.
Remove the snail from the oven, let it rest a little, cut it and serve.
Достаньте улитку из духовки, дайте немного отдохнуть, разрежьте и подавайте к столу.