Clean the meat from veins. Separate the rosemary leaves from the sprigs. Crush the unpeeled garlic cloves with the back of a knife. Preheat the oven to 220°C and prepare a baking dish.
Очистите мясо от прожилок. Листья розмарина отделите от веточек. Неочищенные зубчики чеснока раздавите тыльной стороной ножа. Разогрейте духовку до 220°C и подготовьте форму для запекания.
Prepare the marinade: combine soy sauce, olive oil, salt, pepper, rosemary and garlic.
Приготовьте маринад: соедините соевый соус, оливковое масло, соль, перец, розмарин и чеснок.
Thoroughly coat the meat with the mixture and place in the refrigerator for 30 minutes.
Тщательно смажьте мясо полученной смесью и поместите в холодильник на 30 минут.
Place the marinated meat in a baking dish and place in an oven preheated to 220°C for 30-35 minutes.
В форму для запекания выложите замаринованное мясо и отправьте в разогретую до 220°C духовку на 30-35 минут.
Remove the cooked meat from the oven and leave it in a warm place for 10 minutes. Then slice and serve with your favorite side dish.
Достаньте готовое мясо из духовки и оставьте его в теплом месте на 10 минут. Затем нарежьте и подавайте с любимым гарниром.