Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Wash the zucchini.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Кабачок помойте.
Cut the zucchini into thin slices.
Кабачок нарежьте тонкими слайсами.
Cut the pike perch fillet into small pieces and bread in flour with salt and pepper.
Филе судака нарежьте небольшими кусочками и запанируйте в муке с солью и перцем.
Wrap the fish in a zucchini roll.
Заверните рыбу в кабачок рулетиком.
Fry zucchini rolls with pike perch in a frying pan with vegetable oil on both sides for 2-3 minutes on each.
Обжаривайте рулетики из кабачков с судаком на сковороде с растительным маслом с двух сторон по 2-3 минуты на каждой.
Serve the finished rolls with sour cream. Garnish the dish with fresh herbs to taste.
Готовые рулетики подавайте на стол со сметаной. Украсьте блюдо свежей зеленью по вкусу.