Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Wash the vegetables. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Овощи помойте. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut the zucchini into 1 cm thick slices.
Кабачки нарежьте кружочками толщиной 1 см.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Marinate the pike perch fillet in ½ part of garlic, passed through a press, olive oil, wine vinegar, salt and spices.
Филе судака замаринуйте в ½ части чеснока, пропущенном через пресс, оливковом масле, винном уксусе, соли и специях.
Grease a baking dish with olive oil and place pike perch and zucchini on it. Sprinkle the zucchini with garlic and drizzle with oil. Place the pan in an oven preheated to 200 degrees and bake for 30 minutes.
Форму для запекания смажьте оливковым маслом и выложите на нее судака и кабачок. Кабачок посыпьте чесноком и сбрызните маслом. Поставьте форму в разогретую до 200 градусов духовку и запекайте в течение 30 минут.
While the fish and zucchini are baking, mix cherry tomatoes, barberries and chopped basil in a deep bowl. Season everything with wine vinegar, salt and pepper to taste.
Пока запекается рыба с кабачками, смешайте в глубокой миске помидоры черри, барбарис и нарезанный базилик. Заправьте все винным уксусом, солью и перцем по вкусу.
Place the prepared fish, zucchini, cherry tomatoes into a serving plate and serve.
В порционную тарелку выложите готовую рыбу, кабачки, помидоры черри и подавайте к столу.