Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Wash the vegetables. Peel the onions. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Овощи помойте. Репчатый лук очистите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Roll the pike perch fillet in flour and salt on both sides. Grease a baking dish with olive oil and place the fish in it. Bake pike perch in an oven preheated to 200 degrees for 25-30 minutes.
Филе судака обваляйте в муке с солью с двух сторон. Форму для запекания смажьте оливковым маслом и положите в нее рыбу. Запекайте судака в разогретой до 200 градусов духовке в течение 25-30 минут.
While the fish is baking, prepare the side dish. To do this, chop the cabbage, cut the tomatoes and peppers into medium cubes. Saute the cabbage with vegetables in a frying pan greased with olive oil. Salt and pepper to taste.
Пока запекается рыба, приготовьте гарнир. Для этого нашинкуйте капусту, нарежьте помидоры и перец средними кубиками. Припустите капусту с овощами на сковороде, смазанной оливковым маслом. Посолите и поперчите по вкусу.
Serve the finished pike perch with cabbage on the table in portioned plates, garnishing the dish with fresh herbs.
Подавайте готового судака с капустой на стол в порционных тарелках, украсив блюдо свежей зеленью.