Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Wash the vegetables. Peel the onions and carrots. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Овощи помойте. Репчатый лук и морковь почистите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
In a deep bowl, beat the egg with milk. Add salt to taste.
В глубокой миске взбейте яйцо с молоком. Посолите по вкусу.
Grate the carrots on a coarse grater, cut the onions into half rings, and dice the tomatoes. Fry the vegetables in a frying pan with vegetable oil.
Натрите морковь на крупной терке, репчатый лук нарежьте полукольцами, помидоры – кубиком. Обжарьте овощи на сковороде с растительным маслом.
Boil the cauliflower in salted water for 3 minutes after boiling.
Отварите цветную капусту в подсоленной воде в течение 3 минут после закипания.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place the overcooked fish on the bottom in an even layer, then the pike perch fillet. Place the cauliflower on top and pour the egg-milk mixture over everything. Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it on the dish. Place the pan in an oven preheated to 200 degrees for 30-40 minutes.
Смажьте форму для запекания растительным маслом. На дно ровным слоем выложите пережарку, затем – филе судака. Сверху положите цветную капусту и залейте все яично-молочной смесью. Натрите сыр на крупной терке и посыпьте им блюдо. Поставьте форму в разогретую до 200 градусов духовку на 30-40 минут.
Serve the finished dish hot, garnished with fresh herbs to taste.
Готовое блюдо подавайте на стол горячим, украсив свежей зеленью по вкусу.