Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Wash the mushrooms. Peel the onions. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Грибы помойте. Репчатый лук очистите. Духовой шкаф разогрейте до 200 градусов.
Cut the mushrooms into small pieces, onions into half rings.
Грибы нарежьте небольшими кусочками, репчатый лук – полукольцами.
Fry the mushrooms and onions in a frying pan with vegetable oil for 5 minutes under the lid. Add salt to taste.
Грибы с луком обжарьте на сковороде с растительным маслом в течение 5 минут под крышкой. Посолите по вкусу.
Grease a baking dish with vegetable oil, place the pike perch fillet and season it with salt and pepper on both sides. Pour cream over ingredients. Place mushrooms and onions on top and sprinkle everything with finely grated cheese.
Форму для запекания смажьте растительным маслом, выложите филе судака и приправьте его солью и перцем с двух сторон. Залейте ингредиенты сливками. Сверху положите грибы с луком и посыпьте все сыром, натертом на мелкой терке.
Bake pike perch fillet with mushrooms and cheese in an oven preheated to 200 degrees for 15 minutes.
Запекайте филе судака с грибами и сыром в разогретой до 200 градусов духовке в течение 15 минут.
Serve the finished dish in portioned plates, garnished with fresh herbs.
Готовое блюдо подавайте в порционных тарелках, украсив свежей зеленью.