Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the pike perch fillet and bell pepper. Preheat the oven to 220 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака и болгарский перец помойте. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Pat the pike perch fillet with a paper towel to remove moisture and marinate in fish spices with vegetable oil and lemon juice. Add salt to taste.
Филе судака промокните бумажным полотенцем, чтобы убрать влагу, и замаринуйте в специях для рыбы с растительным маслом и лимонным соком. Посолите по вкусу.
Line a baking dish with baking paper and place the pike perch fillet on it. Bake the fish in an oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
Форму для запекания застелите пекарской бумагой и выложите на нее филе судака. Запекайте рыбу в разогретой до 220 градусов духовке в течение 15-20 минут.
While the fish is baking, cut the pepper into medium pieces.
Пока запекается рыба, нарежьте перец средними кусочками.
Serve the finished pike perch on top of fresh chopped peppers.
Подавайте готового судака на свежем нарезанном перце.