Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the pike perch fillet and green onions. Peel the vegetables. Preheat the oven to 220 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака и зеленый лук помойте. Овощи очистите. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Cut the carrots into thin strips.
Нарежьте морковь тонкими полосками.
Cut the onions into feathers.
Репчатый лук нарежьте перьями.
Salt and pepper the pike perch to taste.
Судака посолите и поперчите по вкусу.
Grease a baking dish with vegetable oil. Layer carrots in it, then onions and green onions. Place fish on top. Bake the dish in an oven preheated to 220 degrees for 40-45 minutes.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите в нее слоями морковь, затем репчатый и зеленый лук. Сверху положите рыбу. Запекайте блюдо в духовке, разогретой до 220 градусов, в течение 40-45 минут.
Serve the pike perch immediately after cooking, garnishing with fresh herbs to taste.
Подавайте судака на стол сразу после приготовления, украсив свежей зеленью по вкусу.