Check the pike perch for bones, rinse with cold water and pat dry with paper towels. Peel the red onion, carrots and potatoes. Drain the liquid from the gherkins. Preheat the oven to 200°C.
Проверьте судака на наличие костей, ополосните холодной водой и промокните бумажными салфетками. Очистите красный лук, морковь и картофель. С корнишонов слейте жидкость. Разогрейте духовку до 200°С.
Cut the potatoes into small slices. Cut the carrots into thin slices and the onion into half rings.
Нарежьте картофель небольшими дольками. Морковь нарежьте тонкими ломтиками, а лук — полукольцами.
Cut the gherkins into large strips. Cut the pike perch into small pieces.
Корнишоны нарежьте крупной соломкой. Судака нарежьте на небольшие кусочки.
Place fish and vegetables in a large bowl. Season everything with salt, pepper, herbs and rosemary. Stir gently.
Выложите рыбу и овощи в большую миску. Приправьте все солью, перцем, травами и розмарином. Аккуратно перемешайте.
Grease a baking dish with vegetable oil and place the fish and vegetables in it. Cover the pan with foil and make several holes in it to allow steam to escape. Place the dish in the oven for 30-40 minutes until done. 10 minutes before the end of cooking, remove the foil from the pan to allow the dish to brown.
Смажьте форму для запекания растительным маслом и выложите в нее рыбу с овощами. Накройте форму фольгой и сделайте в ней несколько отверстий для выхода пара. Отправьте блюдо запекаться в духовку на 30-40 минут до готовности. За 10 минут до окончания готовки снимите с формы фольгу, чтобы блюдо подрумянилось.
Serve the pike perch with vegetables, sprinkling chopped fresh dill on top. Ready. Bon appetit!
Подайте судака с овощами, посыпав сверху рубленым свежим укропом. Готово. Приятного аппетита!