Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Peel the potatoes, carrots and onions. Preheat the oven to 220 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и промакните бумажным полотенцем. Картофель, морковь и лук очистите. Разогрейте духовку до 220 градусов.
Cut the pike perch fillet into medium pieces.
Филе судака нарежьте средними кусочками.
Cut the potatoes into slices, finely chop the onion, and grate the carrots on a coarse grater. In a deep bowl, mix pike perch fillet with vegetables and mayonnaise, seasoning with pepper and salt to taste.
Картофель нарежьте ломтиками, лук мелко нарежьте, а морковь натрите на крупной терке. В глубокой миске смешайте филе судака с овощами и майонезом, приправив перцем и солью по вкусу.
Grease a baking dish with vegetable oil and place fish and vegetables in it. Place the baking dish in an oven preheated to 220 degrees for 40-45 minutes.
Форму для запекания смажьте растительным маслом и выложите в нее рыбу с овощами. Поставьте форму для запекания в разогретую до 220 градусов духовку на 40-45 минут.
15 minutes before readiness, grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it over the potatoes and fish. Place the pan back in the oven and bake until golden brown.
За 15 минут до готовности натрите сыр на крупной терке и посыпьте им картошку с рыбой. Поставьте форму обратно в духовку и запекайте до золотистой корочки.
Serve the pike perch with potatoes immediately after cooking.
Подавайте судака с картошкой сразу после приготовления.