Place all ingredients on the table for easy preparation. Prepare a triangular onigiri mold.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Подготовьте треугольную форму для онигири.
Boil the rice until tender without salt.
Отварите рис до готовности без соли.
While the rice is cooking, prepare the onigiri filling. To do this, mix canned pink salmon with soft cheese.
Пока варится рис, подготовьте начинку для онигири. Для этого смешайте консервированную горбушу с мягким сыром.
Sprinkle the bottom of the onigiri mold with salt and place a layer of rice. Place the filling of canned pink salmon with soft cheese in the middle.
Дно формы для онигири посыпьте солью и выложите слой риса. В середину положите начинку из консервированной горбуши с мягким сыром.
Cover the filling with another layer of rice and press onigiri. Cut the nori sheets into small pieces and decorate the onigiri with them.
Накройте начинку еще одним слоем риса и спрессуйте онигири. Листы нори разрежьте на небольшие кусочки и украсьте ими онигири.
Roll the finished onigiri in sesame seeds and serve in portioned plates. The dish can be supplemented with soy sauce, ginger and wasabi.
Готовые онигири обваляйте в кунжуте и подавайте к столу в порционных тарелках. Дополнить блюдо можно соевым соусом, имбирем и васаби.