Beat the eggs, peel the onion and chop finely. Wash the dill and chop it. Clean the champignons, fry them in vegetable oil for 5 minutes, then finely chop them. Dry the champignons completely before frying so that they have a crispy crust. Preheat the oven to 180°C.
Взбейте яйца, очистите лук и мелко порубите. Промойте укроп и измельчите его. Очистите шампиньоны, обжарьте их на растительном масле в течение 5 минут, затем мелко порубите. Перед жаркой полностью просушите шампиньоны, чтобы они получились с хрустящей корочкой. Разогрейте духовку до 180°C.
Add onion to the minced meat, add salt and pepper and mix well.
К фаршу добавьте лук, посолите, поперчите и хорошенько перемешайте.
Prepare the filling: combine feta with dill and mushrooms, mix thoroughly.
Подготовьте начинку: соедините фету с укропом и грибами, тщательно перемешайте.
Form the minced meat into a flat cake, place the filling in the middle and wrap it in the flat cake. Do the same with the remaining minced meat and filling. Dip the pieces into the egg mixture and bread them in breadcrumbs.
Сформируйте из фарша лепешку, в середину выложите начинку и заверните ее в лепешку. То же самое проделайте с оставшимся фаршем и начинкой. Заготовки окуните в яичную смесь и запанируйте в сухарях.
Fry the cutlets in a frying pan with heated vegetable oil until golden brown. Then place on a baking sheet and place in an oven preheated to 180°C for 10 minutes.
Обжарьте котлеты на сковороде с разогретым растительным маслом до золотистой корочки. Затем выложите на противень и отправьте в разогретую до 180°C духовку на 10 минут.
Serve the finished zrazy hot.
Готовые зразы подавайте горячими.