Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой.
Cut the pike perch fillet into medium pieces.
Филе судака нарежьте средними кусочками.
Place the pike perch fillet in a deep bowl, pour vegetable oil and vinegar over it.
Положите филе судака в глубокую миску, залейте его растительным маслом и уксусом.
Add onion cut into half rings, salt, black pepper and bay leaf to the fish. Stir and leave to marinate for at least 2 hours.
Добавьте к рыбе нарезанный полукольцами репчатый лук, соль, черный перец и лавровый лист. Перемешайте и оставьте мариноваться минимум на 2 часа.
Serve the finished fish to the table, garnishing with fresh green onions if desired.
Готовую рыбу подавайте к столу, украсив по желанию свежим зеленым луком.