Rinse the pike perch fillet under running water. Peel the onions. Preheat the oven to 200 degrees and place all the ingredients on the table for easy cooking.
Филе судака промойте под проточной водой. Репчатый лук очистите. Разогрейте духовку до 200 градусов и выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the onions into rings.
Репчатый лук нарежьте кольцами.
Cut the pike perch fillet into small pieces.
Филе судака нарежьте небольшими кусочками.
Place the pike perch fillet on a baking sheet greased with vegetable oil and add salt to taste. On it - onions, cut into rings.
Выложите на противень, смазанный растительным маслом, филе судака, посолите по вкусу. На него — репчатый лук, нарезанный кольцами.
Grate the cheese on a coarse grater and place it on top of the onions.
Сыр натрите на крупной терке и выложите его поверх репчатого лука.
Pour sour cream over the cheese and pepper.
Залейте сыр сметаной и поперчите.
Bake pike perch fillet with cheese in an oven preheated to 200 degrees for 45 minutes.
Запекайте филе судака с сыром в разогретой до 200 градусов духовке в течение 45 минут.
Serve pike perch fillet with cheese in portioned bowls, garnished with chopped spinach.
Подавайте филе судака с сыром в порционных тарелках, украсив нарезанным шпинатом.