Rinse the pike perch fillet under running water. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Филе судака промойте под проточной водой. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the lemon and chili pepper into slices.
Лимон и перец чили нарежьте кружочками.
In a deep container, mix soy sauce, lemon, chili pepper, finely chopped garlic, salt and vegetable oil.
В глубокой емкости смешайте соевый соус, лимон, перец чили, мелко нарезанный чеснок, соль и растительное масло.
Place the pike perch fillet in the marinade and leave for 10 minutes.
Положите филе судака в маринад и оставьте на 10 минут.
Place the marinated pike perch fillet in a heated frying pan along with the marinade and fry for 7 minutes on each side. Then simmer for 5 minutes, covered, adding 3 tablespoons of water.
Замаринованное филе судака выложите на разогретую сковороду вместе с маринадом и жарьте в течение 7 минут с каждой стороны. Затем тушите 5 минут под крышкой, добавив 3 столовые ложки воды.
Serve the finished pike perch fillet on portioned plates, garnished with spinach and slices of chili pepper.
Готовое филе судака подавайте на порционных тарелках, украсив шпинатом и кружочками перца чили.