Rinse the pike perch fillet under running water. Place all ingredients on the table for easy preparation. Preheat the oven to 200 degrees.
Филе судака промойте под проточной водой. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Духовой шкаф разогрейте до 200 градусов.
Place the pike perch fillet on a baking sheet greased with vegetable oil. Salt and pepper to taste.
Положите филе судака на противень, смазанный растительным маслом. Посолите и поперчите по вкусу.
Place lemon slices on the fish.
Положите на рыбу кружочки лимона.
Bake pike perch fillet with lemon in an oven preheated to 200 degrees for 40-45 minutes.
Запекайте филе судака с лимоном в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40-45 минут.
Place the finished pike perch fillet with lemon on serving plates, garnishing with balsamic vinegar.
Готовое филе судака с лимоном выложите на порционные тарелки, украсив бальзамическим уксусом.