Rinse the pike perch fillet and chili peppers under running water. Preheat the oven to 200 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Филе судака и перец чили промойте под проточной водой. Разогрейте духовку до 200 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the chili pepper into slices.
Перец чили нарежьте кружочками.
In a deep container, mix chili pepper, finely chopped garlic, fish seasoning, salt and soy sauce.
В глубокой емкости смешайте перец чили, мелко нарезанный чеснок, приправу для рыбы, соль и соевый соус.
Roll the pike perch fillet in the resulting marinade.
Обваляйте филе судака в получившемся маринаде.
Place the pike perch fillet with marinade on foil for baking. Place lemon slices and dill on top.
Выложите филе судака с маринадом на фольгу для запекания. Сверху положите кружочки лимона и укроп.
Wrap the pike perch fillet in foil and bake for 40-45 minutes in an oven preheated to 200 degrees.
Заверните филе судака в фольгу и поставьте запекаться на 40-45 минут в разогретую до 200 градусов духовку.
Place the finished pike perch fillet on a plate on lettuce leaves and garnish with cherry halves.
Готовое филе судака выложите в тарелку на листья салата и украсьте половинками черри.