Prepare the necessary ingredients. Remove the dough from the refrigerator, wash and dry the spinach. The eggs should also be at room temperature.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Тесто достаньте из холодильника, шпинат помойте и обсушите. Яйца также должны быть комнатной температуры.
Finely chop the spinach, add soft cheese and one egg. Mix everything well. The filling is ready.
Шпинат мелко порежьте, добавьте в него мягкий сыр и одно яйцо. Все хорошо перемешайте. Начинка готова.
Roll out the dough into a layer 3 mm thick. And cut into strips 6-7 cm wide. Place the filling on each strip. Spread the filling, leaving 2 cm at the edges.
Тесто раскатайте в пласт толщиной в 3 мм. И нарежьте на полоски шириной 6-7 см. На каждую полоску положите начинку. Начинку выкладывайте, оставляя с краев по 2 см.
Seal the edges of each sausage well and roll it a little.
Хорошо скрепите края каждой колбаски и немного прокатайте ее.
Grease the mold with oil. Place the sausage by twisting it. One after another. The tail of one sausage is a continuation of the other. Roll the sausages tightly. Mix the egg with a fork and brush the top of the snail. Sprinkle with sesame seeds.
Форму смажьте маслом. Укладывайте колбаску закручивая ее. Одна за другой. Хвостик одной колбаски- это продолжение другой. Плотненько сверните колбаски. Яйцо размешайте вилкой и смажьте сверху улитку. Посыпьте кунжутом.
Preheat the oven to 180 -190 degrees. Bake the snail for 30-40 minutes depending on your oven.
Духовку разогрейте до 180 -190 градусов. Выпекайте улитку 30-40 минут в зависимости от вашей духовки.