Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the onions. Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel, peel the garlic. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте лук. Филе судака промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем, чеснок очистите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Cut the pike perch fillet into small pieces and roll in cornstarch on all sides.
Филе судака нарежьте небольшими кусочками и обваляйте со всех сторон в кукурузном крахмале.
In a deep bowl, mix soy sauce, garlic, turmeric, finely chopped green onions and sesame oil.
В глубокой емкости смешайте соевый соус, чеснок, куркуму, мелко нарезанный зеленый лук и кунжутное масло.
Fry the pike perch in a frying pan with vegetable oil on all sides.
Обжарьте судака на сковороде с растительным маслом со всех сторон.
Pour the sauce over the fish and simmer for another 7-10 minutes.
Залейте рыбу соусом и тушите еще 7-10 минут.
Serve the pike perch garnished with sesame seeds and finely chopped green onions.
Подавайте судака, украсив кунжутом и мелко нарезанным зеленым луком.