Prepare the necessary ingredients, wash and dry the vegetables. Rinse the pike perch fillet well under cold running water. Peel the garlic.
Приготовьте необходимые ингредиенты, овощи помойте и обсушите. Филе судака хорошо промойте под холодной проточной водой. Чеснок очистите.
Cut the pepper, eggplant and zucchini into cubes. If the zucchini is overripe, remove the seeds and peel it.
Перец, баклажан и кабачок порежьте кубиками. Если кабачок переспелый, удалите с него семечки и очистите от кожуры.
Season with salt and add universal seasoning or fish seasoning. Pike perch fillet, also cut into small pieces. And add to vegetables.
Посолите, добавьте универсальную приправу либо приправу для рыбы. Филе судака, так же порежьте на небольшие кусочки. И добавьте к овощам.
Take a baking dish. Place the prepared vegetables and fish, brush everything with oil and mix. The dish is ready for baking
Возьмите форму для запекания. Переложите готовые овощи и рыбу, смажьте все маслом, перемешайте. Блюдо готово к запеканию
Preheat the oven to 180 degrees and place the dish to bake.
Разогрейте духовку до 180 градусов и поставьте блюдо запекаться.
The meat turns out incredibly tender and juicy. Bon appetit.
Мясо получается невероятно нежным и сочным. Приятного аппетита.