Prepare all ingredients. Rinse the pike perch fillet well. Wash and peel the vegetables. Rinse the parsley leaves.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе судака. Помойте и очистите овощи. Промойте листья петрушки.
On a cutting board, cut the onions and carrots into large pieces. Finely chop the parsley.
На разделочной доске нарежьте репчатый лук и морковь крупными кусочками. Мелко нарежьте петрушку.
Place the pike perch fillet in a saucepan, fill it with water and put it on gas. Add vegetables, bay leaf, black peppercorns and salt. Bring the water to a boil and cook the fish over medium heat for 20 minutes. Salt the water.
В кастрюлю положите филе судака, залейте его водой и поставьте на газ. Добавьте овощи, лавровый лист, перец черный горошком и соль. Доведите воду до кипения и варите рыбу на среднем огне в течение 20 минут. Посолите воду.
Place the boiled fish and vegetables on a plate. Garnish the dish with fresh herb leaves. Ready!
Выложите отварную рыбу и овощи на тарелку. Украсьте блюдо листьями свежей зелени. Готово!
Place the pike perch fillet with vegetables on a beautiful plate. Garnish the dish with fresh herbs and spices to taste. Bon appetit!
Выложите филе судака с овощами на красивую тарелку. Украсьте блюдо свежей зеленью и специями по вкусу. Приятного аппетита!