Prepare all ingredients. Rinse the pike perch fillet well. Peel the garlic cloves.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте филе судака. Очистите зубчики чеснока от шелухи.
On a cutting board, cut the pike perch fillet into equal-sized pieces. Chop the garlic.
На разделочной доске нарежьте филе судака кусочками одинакового размера. Измельчите чеснок.
In a deep bowl, combine ginger, coriander, garlic and brown sugar.
В глубокой миске смешайте имбирь, кориандр, чеснок и коричневый сахар.
Add vegetable oil and vinegar to a bowl. Add some boiled water. Mix all ingredients well.
Добавьте в миску растительное масло и уксус. Добавьте немного кипяченой воды. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Place pike perch fillet pieces in the marinade.
Положите кусочки филе судака в маринад.
Place the plate in the refrigerator for 12 hours.
Поставьте тарелку в холодильник на 12 часов.
An appetizer of pike perch marinated with ginger and garlic is ready!
Закуска из судака, маринованного с имбирем и чесноком, готова!
Place the marinated pike perch on a nice plate. Garnish the appetizer with finely chopped herbs, such as parsley or green onions! Bon appetit!
Выложите маринованного судака на красивую тарелку. Украсьте закуску мелконарезанной зеленью, например, петрушкой или зеленым луком! Приятного аппетита!