Clean the fish, remove the bones and dry lightly. Wash and peel carrots, onions, garlic. Measure out the required amount of bulk ingredients.
Почистите рыбу, удалите кости и слегка обсушите. Морковь, лук, чеснок помойте и почистите. Необходимое количество сыпучих ингредиентов отмерьте.
Cut the onion into half rings, grate the carrots into strips.
Лук порежьте полукольцами, морковь потрите соломкой.
Cut the fish into small portions. Chop the garlic.
Рыбу порежьте на небольшие порционные кусочки. Чеснок измельчите.
Place all the vegetables in a deep bowl and add paprika and aromatic salt to them.
Все овощи переложите в глубокую миску и добавьте к ним паприку и ароматную соль.
Next, add liquid ingredients (soy sauce, vinegar). Mix everything well. Place pike perch pieces into the marinade and stir.
Далее добавьте жидкие ингредиенты (соевый соус, уксус). Хорошо все перемешайте. Положите в маринад кусочки судака, перемешайте.
Cover the container with cling film. Leave to marinate for a day in the refrigerator.
Закройте емкость пищевой пленкой. Оставьте мариноваться на сутки в холодильнике.
The pike perch appetizer is ready, all that remains is to take it out of the refrigerator, remove excess oil and serve.
Закуска из судака готова, осталось только достать ее из холодильника, убрать лишнее масло и подать к столу.