Wash the pike perch and dry it on a paper towel. Wash the lemon. Measure out the required amount of mustard and sauce. Rinse the greens well and put them to dry.
Судака помойте и обсушите на бумажном полотенце. Лимон помойте. Отмерьте необходимое количество горчицы и соуса. Зелень хорошо промойте и положите сушиться.
Finely chop the greens and combine with mustard and pepper.
Зелень мелко порежьте и соедините с горчицей и перцем.
Add sauce and vegetable oil
Добавьте соус и растительное масло
Cut the lemon into thin slices and season the mixture with it. Stir.
Лимон порежьте тонкими кружками и приправьте им смесь. Перемешайте.
Marinate the pike perch for 10-15 minutes in this solution.
Судака замаринуйте на 10-15 минут в данном растворе.
Place the frying pan on the fire, having previously greased it with oil. And fry on both sides until fully cooked.
Сковороду поставьте на огонь, предварительно смазав маслом. И обжаривайте с двух сторон до полной готовности
Place the finished fish on a napkin to remove excess fat.
Готовую рыбу положите на салфетку, для удаления излишков жира.