Clean the pike perch (if necessary), rinse under running water. Peel the onion. Cut the lemon in half and squeeze out the juice. Measure out the bulk ingredients.
Судака почистить (при необходимости), промыть под проточной водой. Лук почистить. Лимон разрезать пополам и выдавить сок. Сыпучие ингредиенты отмерить.
Finely chop the onion and place in a deep bowl. Add lemon juice and appropriate seasonings (paprika, curry, fish seasoning).
Лук мелко порезать и сложить в глубокую чашу. Добавить сок лимона и соответствующие приправы (паприку, кари, приправу для рыбы).
To the prepared mixture, add vegetable oil, a pinch of salt and, if you like it spicy, then ground black pepper.
К приготовленной смеси добавьте растительное масло, щепотку соли и если любите остренькое, то черного молотого перца.
Mix everything thoroughly. The marinade is ready. Divide the pike perch into the pieces you need and leave to marinate for 10 minutes.
Все тщательно перемешайте. Маринад готов. Судака разделите на необходимые вам кусочки и оставьте мариноваться на 10 минут.
Place the grill pan on the fire and grease it with a little oil. Once the pan is hot, place the pike perch on it. And fry over medium heat on both sides.
Сковороду для гриля поставьте на огонь, немного смажьте маслом. Как только сковорода разогреется, положите на нее судака. И обжаривайте на среднем огне с двух сторон.
Reduce heat and fry until done. Pike perch can be served both hot and cold.
Убавьте огонь и жарьте до готовности. Судака можно подавать как в горячем, так и в холодном виде.