Thaw the puff pastry. Preheat the oven to 220 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Слоеное тесто разморозьте. Духовой шкаф разогрейте до 220 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Roll out the puff pastry with a rolling pin until it is approximately double in size. Place bacon on dough. Salt and pepper it.
Раскатайте слоеное тесто скалкой, увеличив его в размере примерно в два раза. Выложите на тесто бекон. Посолите и поперчите его.
Roll the dough and bacon into a tight log.
Скатайте тесто с беконом в плотный рулет.
Cut the dough roll into equal parts.
Разрежьте рулет из теста на равные части.
Place the preparations on a baking sheet, having previously covered it with baking paper. Beat a chicken egg and brush it over the snails.
Выложите заготовки на противень, предварительно застелив его бумагой для выпечки. Взбейте куриное яйцо и смажьте им улиток.
Bake the snails in an oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
Выпекайте улиток в разогретой до 220 градусов духовке в течение 15-20 минут.
Serve the finished baked goods to the table immediately.
Готовую выпечку сразу подавайте к столу.