Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и разложите их на столе для удобства. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
In a deep frying pan, fry the vegetable mixture in vegetable oil. Add salt and black pepper to taste, then mix well. Fry the vegetables until completely softened.
В глубокой сковороде обжарьте на растительном масле овощную смесь. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу, затем хорошо перемешайте. Обжаривайте овощи до момента полного размягчения.
Grate the cheese on a coarse grater. You will need it to create a crispy crust on the cinnabons.
Натрите на крупной терке сыр. Он понадобится для создания хрустящей корочки на синнабонах.
On a clean, floured surface, roll out the puff pastry into a thin layer. Sprinkle the dough with flour and place the fried vegetables on top.
На чистой, посыпанной мукой, поверхности тонким слоем раскатайте слоеное тесто. Посыпьте тесто мукой и выложите сверху обжаренные овощи.
Roll the dough with vegetable filling into a roll and cut it into pieces of equal size.
Сверните пласт теста с овощной начинкой в рулет и нарежьте его кусочками равного размера.
Grease a baking dish with oil and place the cinnabon pieces with the side cut facing up, giving them a rounded shape. Sprinkle each bun with grated cheese.
Смажьте форму для выпечки маслом и выложите заготовки синнабон боковым срезом вверх, придав им округлую форму. Каждую булочку посыпьте тертым сыром.
Bake the cinnabons in an oven preheated to 180 C for 25 minutes.
Выпекайте синнабоны в разогретой до 180 С духовке в течение 25 минут.
Transfer the cinnabons from the baking dish to a nice plate. Ready!
Переложите синнабоны из формы для выпечки на красивую тарелку. Готово!
Place the cinnabons in portions on a nice plate. Sprinkle the buns with fresh chopped herbs. Bon appetit!
Положите синнабоны порционно на красивую тарелку. Посыпьте булочки свежей мелконарезанной зеленью. Приятного аппетита!