Wash the lettuce leaves and cherry tomatoes. Peel the onions. Rinse the lentils with cold water 2-3 times, then place in a sieve and let the water drain. Prepare the remaining ingredients.
Помойте листья салата и помидоры черри. Очистите репчатый лук. Чечевицу промойте холодной водой 2-3 раза, затем откиньте в сито и дайте стечь воде. Подготовьте остальные ингредиенты.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Cut cherry tomatoes in half.
Помидоры черри разрежьте пополам.
Heat the vegetable oil in a frying pan and fry the onions until golden brown for 5-7 minutes.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте репчатый лук до золотистого цвета в течение 5-7 минут.
Add half a cup of lentils to the pan and add 1 cup of water. Add salt, black pepper, dried herbs, cumin and paprika. Cover the lentils with a lid and simmer over low heat for 25-30 minutes until soft. During cooking, all the water should be absorbed.
Всыпьте в сковороду полстакана чечевицы и влейте 1 стакан воды. Добавьте соль, черный перец, сушеные травы, зиру и паприку. Накройте чечевицу крышкой и тушите на небольшом огне 25-30 минут до мягкости. За время приготовления вся вода должна впитаться.
Remove lentils from heat and stir. Let it cool a little.
Снимите чечевицу с огня и перемешайте. Дайте ей немного остыть.
Meanwhile, fry the tortillas in a dry frying pan for 1-2 minutes. The main thing is not to overexpose them so that they do not break. They should be soft and rosy
А тем временем на сухой сковороде обжарьте лепешки в течение 1-2 минут. Главное — не передержите их, чтобы они не поломались. Они должны быть мягкими и румяными
Fold the cakes in half and let them cool until they take the desired shape. Place a lettuce leaf in each tortilla.
Согните лепешки пополам и остудите, так они примут нужную форму. Вложите в каждую лепешку по листу салата.
Then place the lentils and cherry tomatoes inside.
Затем выложите внутрь чечевицу и помидоры черри.
Lentil tacos are ready. Bon appetit!
Тако с чечевицей готовы. Приятного аппетита!