Rinse turkey fillet with cold water and pat dry with paper towel. Peel the carrots. Remove the core and membranes from the bell pepper.
Ополосните филе индейки холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите морковь. Из болгарского перца удалите сердцевину и перегородки.
Cut the carrots into small strips or grate them on a fine grater.
Нарежьте морковь небольшой соломкой либо натрите на мелкой терке.
Cut the bell pepper into thin strips.
Нарежьте болгарский перец тонкой соломкой.
Cut the turkey into 1 cm cubes.
Индейку нарежьте кубиками размером 1 см.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the turkey for 5-7 minutes until golden brown. Salt and pepper the turkey to taste, add dried herbs, dried garlic and turkey or chicken spices. Stir.
Разогрейте растительное масло в сковороде и обжарьте индейку в течение 5-7 минут до румяной корочки. Посолите и поперчите индейку по вкусу, добавьте сушеные травы, сушеный чеснок и специи для индейки или курицы. Перемешайте.
Prepare the sauce. To do this, mix yogurt and Tabasco sauce in a bowl.
Приготовьте соус. Для этого в миске смешайте йогурт и соус «Табаско».
Dry the tortillas for 1-2 minutes in a dry frying pan. The main thing is not to overdry so that they do not break when bent.
Подсушите лепешки в течение 1-2 минут на сухой сковороде. Главное не пересушите, чтобы они не сломались при сгибании.
Fold the toasted tortilla in half and let it cool. When it cools, it will take its final shape. The taco base is ready.
Согните поджаренную лепешку пополам и дайте ей остыть. Когда она остынет, то примет окончательную форму. Основа для тако готова.
Place bell peppers, carrots and turkey inside the tortilla. Pour the sauce over everything.
Выложите внутрь лепешки болгарский перец, морковь и индейку. Полейте все соусом.
Serve tacos on fresh lettuce leaves, if desired. Ready. Bon appetit!
Подайте тако на листьях свежего салата по желанию. Готово. Приятного аппетита!