Prepare all ingredients. Peel the avocado and remove the pit. Also peel the onions and garlic. It is best to take beans for this dish in tomato sauce - it tastes better. Any cheese is suitable, but it is better to take one with a neutral creamy taste.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите авокадо и извлеките из него косточку. Очистите также репчатый лук и чеснок. Фасоль для блюда лучше всего взять в томатном соусе — так вкуснее. Сыр подойдет любой, но лучше взять с нейтральным сливочным вкусом.
Cut the onions into thin feathers or half rings. Chop the garlic.
Нарежьте репчатый лук тонкими перышками или полукольцами. Измельчите чеснок.
Cut the chicken fillet into small pieces or strips 1 cm wide.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками или полосками шириной 1 см.
Cut the avocado into small strips. Sprinkle it with lemon juice to prevent it from darkening.
Авокадо нарежьте небольшой соломкой. Сбрызните его лимонным соком, так оно не потемнеет.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions for 5 minutes until golden brown over medium heat. Then add chicken fillet pieces to the pan and fry along with the onion for another 5 minutes.
Разогрейте растительное масло на сковороде. Обжарьте репчатый лук в течение 5 минут до золотистого цвета на среднем огне. Затем добавьте в сковороду кусочки куриного филе и обжарьте вместе с луком еще 5 минут.
Add crushed tomatoes in their own juice, canned beans, garlic, salt, black and red pepper to taste. Stir and simmer everything together over low heat for 10 minutes. The filling should thicken a little.
Добавьте в сковороду измельченные томаты в собственном соку, консервированную фасоль, чеснок, соль, черный и красный перец по вкусу. Перемешайте и тушите все вместе на небольшом огне 10 минут. Начинка должна немного загустеть.
Cut out circles with a diameter of 10-15 cm from the tortillas. You can also use ready-made small taco tortillas.
Из тортилий вырежьте круги диаметром 10-15 см. Вы также можете взять уже готовые небольшие лепешки для тако.
Fry the tortillas in a dry frying pan, but do not dry them out.
Обжарьте лепешки на сухой сковороде, но не пересушите.
Place the finished cakes on a board and fold them slightly in half. When they cool, they will take their final shape.
Готовые лепешки выложите на доску и сложите слегка пополам. Когда они остынут, то примут окончательную форму.
Fill the taco with chicken, onions and beans. Place the avocado inside and sprinkle cheese on top. The tacos are ready. Bon appetit!
Наполните тако начинкой из курицы, лука и фасоли. Положите внутрь авокадо и посыпьте сверху сыром. Тако готовы. Приятного аппетита!