Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash vegetables and shrimp. Peel the onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи и креветки помойте. Репчатый лук и чеснок очистите.
Shred the cabbage. Separate the avocado from the pit and cut into small pieces. Also cut the tomatoes into small pieces.
Нашинкуйте капусту. Авокадо отделите от косточки и нарежьте небольшими кусочками. Также небольшими кусочками порежьте помидоры.
Grind onions and garlic in a blender.
В блендере измельчите репчатый лук и чеснок.
In a deep bowl, combine onions, garlic, tomatoes and avocado. Season them with lime juice and a teaspoon of vegetable oil. Add salt to taste and stir.
В глубокой тарелке смешайте лук, чеснок, помидоры и авокадо. Заправьте их соком лайма и чайной ложкой растительным маслом. Посолите по вкусу и перемешайте.
Peel the shrimp and season them with vegetable oil, adding paprika and salt. Stir.
Креветки очистите от панциря и заправьте их растительным маслом, добавив паприку и соль. Перемешайте.
Fry the shrimp on both sides.
Обжарьте креветки с двух сторон.
Fry the tortillas on both sides and place the filling on them: first cabbage, then vegetables with avocado and shrimp. Top with sour cream.
Обжарьте лепешки с двух сторон и выложите на них начинку: сначала капусту, затем овощи с авокадо и креветки. Сверху полейте сметаной.
Fold the tortillas in half and serve.
Сложите лепешки пополам и подавайте к столу.