Thaw the puff pastry, preheat the oven to 180 degrees and place all the ingredients on the table for easy preparation.
Разморозьте слоеное тесто, разогрейте духовку до 180 градусов и выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
In a deep bowl, beat two chicken eggs until smooth.
В глубокой миске взбейте два куриных яйца до однородной массы.
Roll out the puff pastry to a thickness of 0.5 cm. Brush it with the egg mixture and sprinkle with coconut flakes.
Слоеное тесто раскатайте пластом толщиной в 0,5 см. Смажьте его яичной смесью и посыпьте кокосовой стружкой.
Roll the puff pastry tightly and cut it into equal pieces. Place the buns on a baking sheet and place in the preheated oven for 40 minutes.
Плотно сверните слоеное тесто, разрежьте его на равные части. Выложите булочки на противень и поставьте в разогретую духовку на 40 минут.
Prepare the cream for Cinnabon. To do this, mix two chicken eggs with cane sugar, powdered sugar and milk.
Подготовьте крем для синнабон. Для этого два куриных яйца смешайте с тростниковым сахаром, сахарной пудрой и молоком.
Pour the mixture into a ladle and place on the stove. Cook the cream until thickened, stirring constantly.
Вылейте смесь в ковшик и поставьте на плиту. Готовьте крем до загустения, постоянно помешивая.
Add butter to the cream and stir until it is completely dissolved.
Добавьте в крем сливочное масло и размешайте до полного его растворения.
Grease the finished buns with cream and serve, garnished with coconut flakes.
Смажьте готовые булочки кремом и подавайте к столу, украсив кокосовой стружкой.