Preheat the oven to 180 degrees. Thaw the puff pastry and place all the ingredients on the table for easy preparation.
Разогрейте духовой шкаф до 180 градусов. Слоеное тесто разморозьте и выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Roll out the puff pastry to a thickness of 0.5 cm and brush it with butter.
Раскатайте слоеное тесто толщиной в 0,5 см. и смажьте его сливочным маслом.
Sprinkle the dough with the cinnamon-sugar mixture.
Посыпьте тесто смесью корицы с сахаром.
Roll the puff pastry into a tight roll and cut into equal parts.
Скатайте слоеное тесто в тугой рулет и разрежьте на равные части.
Cover a baking tray with baking paper, place the buns on it and bake in the oven, preheated to 180 degrees, for 40 minutes.
Застелите противень бумагой для выпечки, выложите в него булочки и поставьте запекаться в духовой шкаф, разогретый до 180 градусов, на 40 минут.
Prepare the buttercream. To do this, heat the milk on the stove and mix it with powdered sugar until smooth.
Приготовьте сливочный крем. Для этого подогрейте на плите молоко и смешайте его с сахарной пудрой до однородной массы.
Grease the buns with cream, decorate them with seeds if desired and serve.
Смажьте булочки кремом, по желанию украсьте их семечками и подавайте к столу.