Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables. Peel the onion and garlic, remove the stalk and seeds from the pepper.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте. Лук и чеснок очистите, из перца удалите плодоножку и семечки.
Cut the vegetables: onions and peppers into half rings, tomatoes into medium pieces. Finely chop the parsley and garlic.
Порежьте овощи: лук и перец – полукольцами, помидоры – средними кусочками. Мелко порубите петрушку и чеснок.
Dry the cakes a little in an oven preheated to 180 degrees.
Лепешки немного подсушите в разогретой до 180 градусов духовке.
Prepare the taco filling. To do this, fry the minced meat, peppers and tomatoes in a frying pan. Add 0.5 tsp. seasoning, salt to taste.
Подготовьте начинку для тако. Для этого на сковороде обжарьте фарш, перец и помидоры. Добавьте по 0,5 ч.л. приправ, посолите по вкусу.
Marinate the onions in lime juice, adding sugar and 0.5 tsp. seasoning Leave for 10-15 minutes.
Замаринуйте лук в соке лайма, добавив сахар и по 0,5 ч.л. приправ. Оставьте на 10-15 минут.
Add garlic and parsley to the pickled onions. Stir.
Добавьте в маринованный лук чеснок и петрушку. Перемешайте.
Place the filling in the tortillas: first the meat and vegetables, then the onions.
Положите начинку в лепешки: сначала мясо с овощами, затем – лук.
Serve the finished tacos to the table.
Готовые тако подавайте к столу.