Sift the flour with baking powder and preheat the oven to 180°C. Prepare your cake pan and parchment paper.
Просейте муку с разрыхлителем и разогрейте духовку до 180°C. Подготовьте форму для кекса и пергамент.
Combine eggs, cottage cheese, sugar, vanilla sugar and mix with a mixer until smooth. Then add kefir to the dough and mix thoroughly.
Соедините яйца, творог, сахар, ванильный сахар и перемешайте с помощью миксера до однородности. Затем добавьте к тесту кефир и тщательно перемешайте.
Add the sifted flour to the mixture and mix again using a mixer.
Всыпьте к смеси просеянную муку и снова перемешайте с помощью миксера.
Place the batter into the cake pan. Place the mold in an oven preheated to 180°C for 15–20 minutes.
Выложите в форму для кекса тесто. Отправьте форму в разогретую до 180°C духовку на 15–20 минут.
Sprinkle the finished cake with powdered sugar and serve.
Готовый кекс присыпьте сахарной пудрой и подавайте.