Prepare the necessary ingredients. Rinse the fish well under cold running water. Wash and dry the broccoli.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Рыбу хорошо промойте под холодной проточной водой. Брокколи помойте и обсушите.
Separate the broccoli into florets and cut into small pieces.
Разделите брокколи на соцветия и порежьте на небольшие кусочки.
Cut the raba into cubes and grate the cheese on a coarse grater.
Рабу порежьте кубиками, сыр потрите на крупной терке.
Combine milk, eggs and a mixture of Provençal herbs, add salt and whisk until smooth.
Соедините молоко, яйца и смесь прованских трав, посолите и взбейте венчиком до однородной массы.
Grease the mold with vegetable oil. Place broccoli on the bottom of the pan, followed by a second layer of fish.
Форму смажьте растительным маслом. Уложите на дно формы брокколи , вторым слоем рыбу.
Pour the prepared mixture and sprinkle cheese on top.
Залейте готовой смесью и сверху присыпьте сыром.
Preheat the oven to 180 degrees. Bake the dish for 25-30 minutes.
Духовку разогрейте до 180 градусов. Выпекайте блюдо 25-30 минут.