Prepare the required amount of ingredients, sift the flour, rinse the dried apricots and add water
Приготовьте необходимое количество ингредиентов, муку просейте, курагу промойте и залейте водой
Combine eggs, sugar and sour cream. Whisk. Add vanilla sugar and stir.
Соедините яйца, сахар и сметану. Взбейте венчиком. Добавьте ванильный сахар и перемешайте.
Add sifted flour in portions, stirring each time. At the very end, add baking powder or soda.
Порционно добавляйте просеянную муку, каждый раз перемешивая. В самом конце добавьте разрыхлитель или соду.
Remove dried apricots from the water and dry. And cut into cubes.
Курагу достаньте из воды, обсушите. И порежьте кубиками.
Grease a frying pan with oil, pour in the prepared dough and carefully place the cottage cheese on top
Сковороду смажьте маслом, вылейте готовое тесто и сверху аккуратно разложите творог
Scatter dried apricots evenly over the cottage cheese.
На творог равномерно рассыпьте курагу.
Close the lid and place on low heat. Cook for approximately 30 minutes.
Закройте крышкой и поставьте на медленный огонь. Готовьте примерно 30 минут.